A road trip beyond imagination/ România

Iubesc să călătoresc și cel mai mișto e atunci când o faci cu prieteni.

Am avut norocul să fiu ghidul unui prieten drag, venit tocmai din Anglia să facă un filmuleț despre țara noastră și frumusețile ei. Khurum Khan.

Aici e linkul cu rezultatul :

https://www.youtube.com/watch?v=RQ7r1hqABEo

Share it if you like it.

Am avut la dispoziție 4 zile cu tot cu veniri și plecări. Joi seara am plecat direct de la Otopeni spre Brasov. Am spus că cel mai mișto e când călătorești cu prieteni dar, și mai frumos e atunci când iți faci prieteni călătorind. Pe Khurum l-am întâlnit anul trecut la festivalul de film de la Cannes și atunci nu m-aș fi gândit niciodată că el va veni în țara noastră să o exploreze, se pare că am reușit să-l conving. El a venit alături de o prietenă ,Alina și până să ajungem la Brașov, serpentinele, aerul proaspăt și munții ne-au unit și ne-au făcut să ne dorim să facem cât mai multe excursii împreună.

1

Am avut noroc de prietena mea, Teodora Toader care ne-a condus cu grijă prin munții noștrii minunați și a încercat să ocolească gropile și bălțile. (m-am simțit ca în Fast and Furios)

Vineri dimineață am pornit spre Bâlea Lac, unde nu am putut ajunge intrucât din cauza vremii telecabina nu funcționa, dar am admirat panorama de la Bâlea Cascadă. Apoi am mers o fugă și la castelul Bran.

2

 

Cu această ocazie vreau să îi mulțumesc doamnei Doina Levința. Ea ne-a ajutat să ne încadrăm în peisajul pitoresc cu două rochii superbe.

Sâmbătă am explorat Brașovul.

3

 

Apoi am mers la cetatea Râșnov.

4

Și duminică am plecat spre București, dar bineînțeles că am profitat de ocazie și i-am dus să vadă lacul Bolboci.

5

A fost o experiență inedită. Cu oboseală, zâmbete, prietenii, picioare pe fereastra ,ploi ,soare, pahare de vin sparte, emoții că pierd avionul și tot așa, dar a meritat. Mi se pare minunat că străinii iubesc Romania și își doresc să vină să o viziteze și cu atât mai mult să facă și un film despre ea. Iubesc Romania că e țara mea și e minunată. Știu că mai sunt multe de arătat, dar in 4 zile noi asta am reușit. Ei au mărturisit că își doresc să se intoarcă și să vadă mai mult.

Puteți citi mai multe despre Khurum Khan aici http://www.khurumakhan.com/ .
6

Aici puteti citi despre experienta lui Khurum Khan din Romania: https://bucharestlounge.com/2017/05/25/a-road-trip-beyond-imagination/

No Comments

Post a Comment